Εισαγωγή

Το IRIDA FLOWERS είναι το εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων που στο εξής διαθέτει και ηλεκτρονικό κατάστημα. Δημιουργήθηκε το 2004 και εδρεύει στην οδό Φαρών 15, Καλαμάτα. Εκπροσωπείται νόμιμα με ΑΦΜ 802058780 της ΔΟΥ Καλαμάτας. Η ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας είναι: iridaflowers2004@hotmail.com & τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 2721083399. Το κατάστημα “IRIDA FLOWERS” δραστηριοποιείται στο χώρο των λουλουδιών από το 2004 με κύριο γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Είναι άρτια εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα μέσα προκειμένου να ανταποκρίνεται στα υψηλά standards των πελατών διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό, ψυκτικούς θαλάμους δημιουργώντας έτσι τις σωστές συνθήκες συντήρησης και αποστολής των λουλουδιών.

To κατάστημα μας εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα των λουλουδιών συνεργαζόμενη με τους καλύτερους ανθοπαραγωγούς του εσωτερικού & εξωτερικού (Ολλανδία, Εκουαδόρ, Κένυα) καθώς και με τους καλύτερους εγχώριους παραγωγούς.

 

Πεδίο Εφαρμογής

Οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις (στο εξής «Όροι»), καλύπτουν κάθε πώληση προϊόντων από το ηλεκτρονικό κατάστημα που βρίσκεται στον διαδικτυακό τόπο IRIDA FLOWERS. Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις, αποκλείονται ρητώς.
Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται με το ηλεκτρονικό κατάστημα (στο εξής ο «Πελάτης» ή ο «Χρήστης») θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που διατυπώνονται εδώ, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δε συμφωνεί με αυτούς τους όρους, οφείλει να απέχει από την επίσκεψη, τη χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου και από κάθε συναλλαγή με το ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

Γενικοί Όροι

Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι συμβάσεις μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος καταρτίζονται στην ελληνική γλώσσα.
Δυνατότητα πραγματοποίησης αγοράς μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, έχουν μόνο τα φυσικά πρόσωπα, ηλικίας 18 ετών και άνω, που έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα για σύναψη σύμβασης πώλησης και ενεργούν με την ιδιότητα του καταναλωτή, δηλαδή για σκοπούς μη εμπορικούς. Οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος με την υποβολή της παραγγελίας τους, δηλώνουν με κάθε ευθύνη ότι έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα για σύναψη δεσμευτικών συμβάσεων.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση παραγγελίας από το ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι η συμπλήρωση και υποβολή από τον χρήστη/πελάτη της σχετικής φόρμας παραγγελίας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη πώλησης και η αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης.

 

Πνευματικά δικαιώματα

Οποιαδήποτε χρήση περιεχομένου φωτογραφιών και κειμένων, είναι ιδιοκτησία του iridaflowers.gr και η χρήσης τους χωρίς την έγκριση του iridaflowers.gr καταπατεί το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων.

 

Ασφάλεια

To iridaflowers.gr χρησιμοποιεί σύγχρονη τεχνολογία για την απόλυτη ασφάλεια των συναλλαγών σας.

Αναλυτικά: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ – ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ SSL / SERVER ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΧΜΗΣ / ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

 

Το iridaflowers.gr λειτουργεί με SSL που εξυπηρετεί τις εξής διαδικασίες:

  • Ασφαλή μεταφορά δεδομένων μεταξύ του εξυπηρετητή και του υπολογιστή σας.
  • Πιστοποίηση και ταυτοποίηση της ταυτότητας της ιστοσελίδας μας.
  • Απόλυτη ασφάλεια από κακόβουλους χρήστες και την υποκλοπή δεδομένων.
  • Σε κάθε συναλλαγή απόλυτη ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και της κάρτας σας.

 

Πώς καταλαβαίνετε ότι η σελίδα μας χρησιμοποιεί SSL;

Για να διαπιστώσετε ότι βρίσκεστε σε ασφαλή σύνδεση δείτε το εικονίδιο με το πράσινο λουκέτο αριστερά πάνω στην μπάρα του πλοηγού σας με την ένδειξη «secure» «η «ασφαλής» (ανάλογα τη γλώσσα που χρησιμοποιείτε) καθώς και το πρόθεμα https σε πράσινο χρώμα.

Τα SSL πιστοποιητικά παρέχονται από εταιρίες προστασίας δεδομένων και έκδοσης πιστοποιητικών, οι οποίες ονομάζονται Αρχές Πιστοποιητικών (Certificate Authorities). Οι εταιρίες αυτές αναλαμβάνουν την ταυτοποίηση των στοιχείων της ιστοσελίδας καθώς και την ασφαλή μεταφορά δεδομένων μεταξύ των ιστοσελίδων αυτών και των χρηστών τους.