Οι παραγγελίες και η πληρωμή τους μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

 • Τηλεφωνικές παραγγελίες: Στο τηλέφωνο (+30)2721083399. Για όλες τις τηλεφωνικές παραγγελίες απαραίτητο είναι το τηλέφωνο του παραλήπτη. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται, αφού προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση για εξακρίβωση στοιχείων και για τη συμφωνία διαδικασίας της παράδοσης. Απαραίτητο επίσης είναι το τηλέφωνο του αποστολέα έτσι ώστε να μπορούμε επικοινωνήσουμε σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι.
 • Μέσω Instagram: iridaflowers
 • Μέσω Facebook: IRIDA Flowers
 • Με E-mail στο iridaflowers2004@hotmail.com
 • On Line: Με πιστωτική κάρτα όπου κατά την διάρκεια των συναλλαγών σας μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της  συνεργαζόμενης τράπεζας μας. Κανένα οικονομικό στοιχείο που αφορά εσάς ή την κάρτα σας δεν γίνεται γνωστό σε εμάς και κανένα στοιχείο της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται σε οποιοδήποτε αρχείο μας. Η συναλλαγή σας αφορά μόνο εσάς και την τράπεζα.
 • Με αντικαταβολή δηλαδή πληρωμή με μετρητά  κατά την παράδοση (€). Οι κάρτες που είναι αποδεκτές είναι: AMERICAN EXPRESS, VISA, MASTER CARD, MAESTRO, DINNERS.
 • Απ’ ευθείας μεταφορά του ποσού  σε τραπεζικό λογαριασμό, βάζοντας τον αριθμό της παραγγελίας  στην αιτιολογία, στην τράπεζα που αναφέρεται παρακάτω:
  National Bank Of Greece:  GR5101102200000022001422637
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:   IRIDA FLOWERS OE
  Σημείωση: Η απόδειξη κατάθεσης παρακαλούμε πολύ να αποστέλλεται με e-mail στο iridaflowers2004@hotmail.com ώστε η παραγγελία σας να θεωρείται έγκυρη και να μπορεί να εκτελεστεί.

 

 

Πολιτική παράδοσης προϊόντων

Η παράδοση γίνετε αυθημερόν εφ’ όσον υπάρχει η διαθεσιμότητα του προϊόντος.

Από τα στοιχεία της παραγγελίας ερχόμαστε σε επικοινωνία με τον αποστολέα και τον ενημερώνουμε για τυχόν καθυστερήσεις, αλλαγές στα χρώματα ή τα σχέδια.