Χρόνοι παράδοσης

  • Διανομή γίνεται μονο στην πόλη της Καλαμάτας.
  • Αυθημερόν παράδοση.
  • Για παραγγελίες εκτός Καλαμάτας  επικοινωνήστε με το κατάστημα στο τηλέφωνο : 2721083399 , στο E-mail iridaflowers2004@hotmail.com ή στα Social Media.

 

Σας υπενθυμίζουμε οι παραπάνω χρόνοι μπορεί να αλλάξουν λόγω απρόοπτων συνθηκών (καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.τ.λ.) και ουδεμία ευθύνη φέρει για αυτό η Ιστοσελίδα www.iridaflowers.gr

 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο 27210 83399 ή με  email στο iridaflowers2004@hotmail.com.

 

Κόστος Αποστολών

*Διανομή γίνεται μόνο στην πόλη της Καλαμάτας .

  • Για παραγγελίες εκτός Καλαμάτας  επικοινωνήστε με το κατάστημα στο τηλέφωνο : 2721083399 , στο E-mail iridaflowers2004@hotmail.com ή στα Social Media.

 

Άλλες διευκρινήσεις διαδικασίας παράδοσης

  • Οι παραδόσεις γίνονται πάντα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και επιβεβαίωσης με τον παραλήπτη για την παραλαβή. Σε περίπτωση απουσίας του παραλήπτη επικοινωνούμε με τον αποστολέα για περαιτέρω πληροφορίες.
  • Τα προϊόντα μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την εποχή και τη διαθεσιμότητα. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν κάποια λουλούδια (ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν όπως pot, βάζο, βάση κλπ.) ή έχει εξαντληθεί το χρώμα του λουλουδιού που επιλέξατε, τότε θα αντικατασταθεί με παρόμοιο είδος ίσης αξίας. Αν η συγκεκριμένη αλλαγή διαφοροποιεί σημαντικά την εικόνα του προϊόντος που παραγγείλατε, θα επικοινωνήσoυμε  μαζί σας για να σας ενημερώσουμε  και να ζητήσουμε την συγκατάθεσή σας για την διεκπεραίωση της παραγγελία σας.
  • Σε περίπτωση που ο παραλήπτης δεν δεχθεί να παραλάβει τα λουλούδια του δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Ωστόσο μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας ή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης μαζί σας, να την παραδώσουμε σε νέα διεύθυνση.
  • Σε περίπτωση που ο παραλήπτης απουσιάζει παρά την τηλεφωνική συνεννόηση που πάντα προηγείται για την ώρα παράδοσης,  η παραγγελία επιστρέφει στο κατάστημά μας. Ενημερώνεστε τηλεφωνικά και είτε παραλαμβάνετε οι ίδιοι το προϊόν από την έδρα μας, ή η παραγγελία σας αποστέλλεται εκ νέου (κατόπιν νέας συνεννόησης με τον παραλήπτη).